dilluns, 22 de febrer del 2010

DUES INAUGURACIONS DE SOCIS

EDUARD NOVELLAS
L'Eduard Novellas inaugura aquest proper dijous 25 de febrer, a les 19:30h, l'exposició FOLKLORE, a l'ESPAI CAPGRÒS. Us adjuntem la invitació.




La temàtica d'aquesta exposició, potser sortint-se una mica de la seva línea habitual, fa referència a la festa del dia de morts mexicana, amb una presència ostensible de "La Calavera", aquesta màscara tradicional tan típica dels gravats, de la ceràmica, de la decoració arquitectònica, de l'orfebreria i fins i tot de la música popular mexicana. 


L'Eduard ha tingut una intensa relació personal i artística amb Mèxic, de la que ja en va ser una mostra l'exposició Trobades a Mèxic, reflexions plàstiques al DFfeta el 2008 a Argentona, conjuntament amb Marc Prat i Miquel Arnau. 


Ara presenta a l'Espai Capgròs, carrer Sant Benet 16-18, aquesta mostra en solitari de les seves vivències més recents en terres americanes, mostra que es podrà veure en horaris comercials fins el 30 de març.


Recordem també que l'Eduard va ser seleccionat com a pintor jove a la Col·lectiva Sant Lluc 2004, en la primera edició d'aquesta modalitat, i que va exposar a la Galeria Tenas de Canet de Mar el 2005, juntament amb els altres quatre seleccionats, en l'exposició promocional que els hi vàrem organitzar com a reconeixement.


MONTSERRAT RIERA
Una altra sòcia inaugura també properament, el 4 de març, una altra exposició en solitari. Es tracta de MONTSE RIERA, que mostra els seus PAISATGES recents fins el 31 de març al Casal Parroquial de Sant Josep (carrer sant Josep 18-20, de Mataró).




Recordarem aquí també que la Montse va fer la seva primera exposició precisament a la nostra Sala, al Casal, el març de l'any passat, sota el títol ben significatiu de El món del color, característica que no sembla pas haver abandonat en aquesta ocasió.