dimarts, 5 de gener del 2010

REGALS DE REIS

Us comentàvem en el blog anterior que durant gener teníeu, si més no, tres bones exposicions per anar a veure, les que hem muntat en els nostres tres espais expositius del Casal, la Presó i el Col·legi d'Aparelladors.

N'hi ha dues més, però, inaugurades també l'any passat, dignes de la major atenció: són les d'Alfred Opisso, a Caixa Laietana, i la de Pere Màrtir Brassó, a l'Espai Capgròs. De les dues en podeu seguir els pertinents comentaris al blog de Pere Pascual o al Capgròs.com.

I els Reis ens porten, per completar un mes d'allò més interessant, dues exposicions que us anunciem tot seguit:

La nostra companya Norma Ponce inaugura el pròxim 13 de gener, a dos quarts de vuit del vespre, al Centre Cultural Barradas, de la Rambla Just Oliveras, 56 d'Hospitalet, l'exposició Una mirada al paisatge, que estarà oberta fins el 7 de febrer.



I el 9 de gener, a les vuit del vespre, al Museu del Càntir d'Argentona, Raúl Capitani inaugura l'exposició Gravat i poesia.  Del seu amor als llibres de poesia ha nascut aquesta mostra on s'uneixen la imatge i les paraules que canten poetes catalans, castellans, andalusos i sud-americans.

  
A més de la exposició, el diumenge 24 de gener, a les 12 h., Raúl Capitani impartirà una conferència sobre Noves tècniques experimentals en el gravat i gravat no tòxic.

En el mateix context, el diumenge 31 de gener a les 12 h donarà una conferència en Francesc Rogés junt amb Capitani: Rogés-Capitani, 30 anys de llibres i il·lustracions.

Finalment, el diumenge 7 de febrer a les 12 h. hi haurà un recital de poesia a càrrec de Manuel Patricio i Carlos Soriano, del grup Dimarts del Llimoner.


No direu que els Reis no s'han portat bé...!