diumenge, 17 de gener del 2010

DUES EXPOSICIONS DE SOCIS

Ens arriben les invitacions per a dues noves exposicions de companys socis, en locals de Mataró i Barcelona:

DOLORS LUQUE

Ahir dissabte, 16 de gener, va tenir lloc la inauguració de l'Exposició d'olis de Dolors Luque a la Sala Parroquial del carrer sant Josep 18-20. Estarà oberta de dilluns a dissabtes, de 18:00 a 20:30h, fins el 7 de febrer.

A causa d'una fallada en el correu de l'Associació ens ha arribat amb retard aquesta notificació, així que quan es publiqui ja estarà inaugurada l'exposició. Ho lamentem, i demanem excuses a la Dolors per aquesta involuntària fallada informàtica.

Ens sap greu especialment perquè aquesta és la seva primera exposició individual, i ens hauria agradat, com a Associació, poder-nos-en fer ressò a temps i acompanyar-la en aquesta primera aventura. Molta sort!

LLUCIÀ GONZÀLEZ

D'altra banda, la Galeria Comas i l'escultor Llucià Gonzàlez ens conviden al còctel que oferiran amb motiu de la inauguració de la seva exposició, el proper dimarts 19 de gener a les 7 de la tarda. 



L'exposició estarà oberta fins el 4 de febrer, en els habituals horaris comercials d'aquesta Galeria de Passeig de Gràcia 114 (Diagonal): de dilluns a dissabtes, de 10:00 a 13:30h. i de 16:30 a 20:00h.