diumenge, 6 de desembre del 2009

EXPOSICIÓ MINI-ART

Ahir dissabte es va inaugurar a la nostra Sala al Casal l'exposició col·lectiva MINI-ART, amb un grau de participació que va desbordar totes les previsions.



Amb una vuitantena d'obres, entre olis i dibuixos, el muntatge ideat per Teresa Roig, amb totes les teles, del mateix format, penjades tocant-se les unes a les altres a manera de llargíssim fris multicolor, sense distincions entre artistes, resulta senzillament espectacular.



Mai agrairem prou a la Teresa la seva dedicació en cos i ànima a l'Associació, el seu esperit de servei, el seu olfacte per intuir noves possibilitats, la seva humilitat davant els magnífics resultats assolits, la capacitat d'organització que juntament amb en Daniel Llin al front d'aquesta Sala, però que ella multiplica amb les de la Presó i ara la del Col·legi d'Aparelladors com abans ho feia amb l'Espai Hartmann, va prodigant a un promig anual de dues exposicions al mes.

La Teresa, que a qualsevol altre lloc seria tractada com la Senyora Comissària de les exposicions, a casa nostra massa sovint la tenim infravalorada. Volem fer extensiu des d'aquí el nostre reconeixement a la tasca també anònima i callada d'en Jaume, sense la qual tampoc res de tot això que fem seria possible.



La inauguració va començar com ja és habitual amb unes paraules del president, que a més de agrair la gran participació a la mostra i l'assistència dels presents, va aprofitar per fer un breu recordatori-homenatge de Francesc Bas, l'excel·lent grafista i dibuixant mort a principis de setmana.

Us deixem a continuació amb un recull de fotografies de l'ambient de la Sala, on els que hi varen assistir s'hi podran identificar fàcilment.