dimecres, 23 de setembre del 2009

MÉS SOBRE LA COL·LECTIVA

A tots aquells que heu participat a la Col·lectiva 2009, amb el rebut de l'inscripció us vàrem donar també una invitació per l'activitat que farem diumenge vinent. Com que aquestes coses acostumen a perdre's, us la tornem a facilitar:



En principi és una activitat restringida als socis, però tampoc impedirem el pas a ningú si ho ha vist aquí i hi està interessat.

Es tracta d'una activitat complementària organitzada al voltant de la Mostra, que ja vam fer l'any passat i que vist el resultat positiu volem repetir aquest any. És un intent d'anar més enllà d'una exposició, de fer "caliu" entre els mateixos artistes i de que, amb l'explicació pel seu autor de cada obra i del seu procés creatiu, s'intercanviïn experiències i coneixements.

L'acte tindrà lloc el diumenge vinent al mateix Ateneu del carrer Bonaire, a les 11:30 h del matí, i com l'any passat serà presentat i moderat pel nostre company Daniel Llin. Per fomentar una millor convivència, en acabar us convidem a un vermut al Casal.

Volem fer especial esment a la invitació que fem a l'artista convidat, en aquest cas LLucià Gonzàlez, d'obrir la presentació de l'acte i explicar-nos breument la seva trajectòria artística, el seu procés creatiu i la seva visió de l'art. Recordem que al mateix Ateneu hi ha un conjunt d'escultures seves, situades en peanes exemptes al centre de la sala per no ocupar espai expositiu a les parets, igual que es va fer els dos anys anteriors amb les obres dels dos escultors convidats: Jordi Puiggalí i Perecoll.


A les fotografies podem veure en Llucià, en primer terme de la presidència de la inauguració, durant el parlament de Joan Parés, i a sota, dialogant amb l'alcalde després de la inauguració, comentant les seves obres.


Us esperem diumenge al matí. Sigueu puntuals, o no hi haurà prou temps per tots!