diumenge, 5 de juliol del 2009

CONFERÈNCIA JULIO VAQUERO



Aquesta és la invitació a la conferència JULIO VAQUERO I LA SEVA OBRA, que hem organitzat pel proper dijous dia 9 de juliol, a les 7 de la tarda, a la Sala d'Exposicions de Caixa Laietana de la Plaça Santa Anna.

Julio Vaquero, dibuixant i pintor d'una prodigiosa tècnica, a qui per situar-lo podem incloure en un nou realisme o nova figuració, ha participat en nombroses exposicions individuals i col·lectives i té obra en alguns importants museus i col·leccions d'art. Actualment és, a més, el director artístic d'una prestigiosa Fundació privada de Lleida.

Per la seva banda Violant Porcel, malgrat la seva joventut, és crítica d'art, comissària d'exposicions i directora d'una important Galeria d'Art de Barcelona.

Aquesta conferència forma part de les activitats complementàries al voltant del Premi de Pintura Torres García-Ciutat de Mataró 2009, del que el pintor i conferenciant n'ha sigut aquest any membre del Jurat.

Naturalment esperem la vostra assistència, ja que tant la categoria del conferenciant com la vàlua de la seva obra s'ho mereixen.