dimarts, 9 de juny del 2009

CONFERENCIA DE JOSEP Mª CADENA



Encara que tots heu rebut ja, per correu electrònic o postal, la invitació a la conferència de dimecres, de Josep Mª Cadena, sobre Joaquim Torres García i la seva relació amb Mataró, no està de més tornar-ho a recordar aquí.

Ens fem nostres les paraules que hi dedica l'amic Pere Pascual en el seu blog, que ens semblen perfectament adequades i que subscrivim plenament:

A l’entorn de la Biennal Torres García sempre se celebren diverses activitats destinades a explicar les diverses facetes d’aquest artista que malgrat la seva importància en la història de l’art no deixa de ser un gran desconegut per a una gran majoria.
En aquest entorn el proper dimecres ( dia 10 ) a les 7 de la tarda i en la sala d’Actes de la Caixa Laietena , el crític d’art i redactor en cap de “El Periódico de Catalunya”, Josep M.Cadena ens parlarà de les relacions de Torres García amb la nostra ciutat.
No cal ni dir que es pressuposa una conferència enormement interessant per la part que ens toca que generalment és la més desconeguda de l’artista. A més a més aquells que coneixem Cadena sabem del seu didactisme i de l’amenitat de les seves xerrades. Per tot això no dubtem en aconsellar-vos aquesta xerrada que es demostrativa també del bon treball que al voltant de la biennal fan la gent del Sant Lluc.


Recordeu:
Josep Mª Cadena: Joaquim Torres García i la seva relació amb Mataró.
Dimecres 10 de juny, a les 19 h., a la Sala d'Actes de Caixa Laietana del carrer Santa Teresa.

Conferència que forma part de les activitats complementàries al voltant del "Premi de Pintura Torres García-Ciutat de Mataró 2009"

Us hi esperem