dijous, 23 d’abril del 2009

SANT JORDI

Avui és Sant Jordi, un d'aquests dies que, a poc que el temps acompanyi, semblen transformar la vida ciutadana i el caràcter dels seus habitants. La vida surt al carrer i, ni que sigui per un dia, la gent compra llibres, es regala roses i fa cara de felicitat. Hauria de ser Sant Jordi més sovint...

La festa va començar diumenge passat, com ja va sent tradicional a Mataró des de fa uns anys, gràcies a la iniciativa de la llibreria Robafaves de fer el llibre gegant a la Plaça Santa Anna.



Amb un matí també esplèndid, una gentada es va reunir sobre la palla estesa a terra per conjugar la imaginació infantil amb la dels artistes que li donaven forma, i arrodonir un altre cop la redacció del llibre més voluminós i multitudinari.

Sant Lluc, com ja és habitual, també va acudir a la cita, col·laborant d'aquesta manera a fomentar la creació, la imaginació i les tradicions culturals entre els més menuts.













Des d'aquest blog ens volem fer ressò de l'activitat, per considerar-la molt interessant, però també per deixar constància de la bona feina feta pels socis que hi participaren. Aquí us deixem aquest petit testimoni gràfic de la diada, i dels seus protagonistes.














Són, per aquest ordre: Daniel Llin, Joan Pau Blanc Ribó, Regina Puig, Marc Roig i Antoni Luis. I compartint espai amb els més veterans, força joves promeses que asseguren, afortunadament, el relleu generacional.
Gràcies a tots per participar, i per fer-nos més feliç el Sant Jordi.